zondag 18 mei 2014

vakantiebezoek uit Amerika

Op dit moment hebben we hoog vakantiebezoek vanuit Amerika.

De eerste dame van Amerika, Michallle Obama is op dit moment op vakantie aan de Costa de Sol in Andalusie.Samen met haar 9 jaar oude dochter Sasha zal ze hier op vakantie blijven tot zondag 8 juni.

Gisteren is ze geland op het vliegveld van malaga om 10:30. Er was geen  bijzonder  groot ontvangst omdat het om een prive reisje gaat en het haar bedoeling is om hier een Anusie een zo rustig mogelijke vakantie door te brengen.

Ze verblijft in het hotel Villa Padierna en het dorpje Benahavis dat behoort tot de gemeente Marbella.

Om 11:45 arriveerde ze gisteren bij het hotel onder veel extra beveiliging.

ALS EEN GEWONE TOERIST:

Als een gewone extra toerist wil ze haar vakantie in Andalusie doorbrengen.

Leeker uitrusten, de omgeveing verkennen en genieten van de instalaties die het hotel bied. dat zijn volgens haar woordvoerder Efa Arranz haar bedoelingen. een van Michalle uitspraken waren. IK WIL GEEN ENKELE EXTRA BEHANDELING.

Michalle Obama en haar dochter zullen verblijven in 1 van de 11 villas van het hotel. gedecoreerd in Engelse stijl. een overnachting kost rond de 5000 euro per nacht.Vandaag zal Michelle het Alhambra in Granada, de kathedraal, het Albaicin en de wijk Sacramonte bezoeken.

Op 8 Juni zullen Michelle en haar dochter doorreizen naar mallorca waar ze ook de spaanse koning Juan Carlos zal ontmoeten.

Wij wensen Michelle en haar docher een fijne vakantie in Andalusie.

Happy Holiday !!

( dit is een oud bericht en heeft betrekking op 2010)


Een reactie posten