vrijdag 9 januari 2015

vakantiehuis in Andalusie

Op zoek naar een vakantiewoning / vakantiehuis in Andalusie.

uw volgende vakantie gaat naar Zuid Spanje naar Andalusie en het liefst huurt u een vakantiehuis met een eigen prive zwembad.Bij het zoeken op het internet via de zoekmachienes gebruikt u het beste Google.

U komt uit op een groot aantal websites van verschillende aanbieders. vakantiehuizen van bemiddellingsbureaus en vakantiehuisjes van particulieren.

Nu moet u een keuze maken van wat uw doel is. is het uw bedoeling om elke dag naar het strand te gaan?, dus een u zoekt een vakantiehuis dicht aan de kust, of zoekt u een vakantiehuis op een centrale lokatie in Andalusie om van de lokatie uit ook leuke excursies, uitstappen te ondernemen ?.Kiest u voor een centrale lokatie in Andalusie om vanuit deze lokatie uw vakantie te combineren met lekker een dag thuis bij uw prive zwembad en een dag uit naar het strand of een van de bekende steden zoals Sevilla, Granada of Cordoba ?,Een leuke markt in een stad of een kasteel bezoeken. een mooie wandeling door de bergen en genieten van de mooie uitzichten?. dan bent u op de juiste lokatie bij de familie Keeler in hartje Andalusie.

Hier vindt u een klein aantal vakantiehuisjes met prive zwembaden.Door de jaren heen heeft deze familie ook heel wat mooie lokaties bezicht in Andalusie waaronder natuurlijk ook de zo bekende Alhambra in Granada en de mezquita in de stad Cordoba.

Naast de aanbieding van vakantiehuizen in Andalusie vindt u op de website van www.welkom-in-andalusie.com dan ook ruime informatie met betrekking over waar u naar toe kunt als u met kinderen naar Andalusie komt, een special elink met informatie met betrekking tot  wandelingen die u kunt ondernemen. waaronder ook een aantal leuke videos. en vooral veel fotos over Andalusie.

Door de jaren heen zijn en van de vele excursies ook heel wat videos geplaatst en op een speciale youtube kanaal gezet via volgende foto kunt u een een kijkje gaan nemen.

Ook is de fam Keeler behulpzaam met het samen met u uitzoeken van geschikte en goedkope vluchten en ook helpen ze u graag met het reserveren van een goedkope huurauto.

 


Mocht u na het zien van de website van www.welkom-in-andalusie.com  vragen hebben over de lokatie ? of wilt u een s goed rondkijken op allerlei oudere nieuwsberichten over Andalusie, ga dan eens een klijkje nemen via de rechtse kant van dit blog. daar kunt u allerlei bercihten van deafgelopen jaren bekijken met allerlei leuke fotos en berichten over Andalusie.

vee lezier !!
Een reactie posten