maandag 8 maart 2010

Granada, Entreekaarten voor monument ALHAMBRA



Hoe kan ik kaartjes voor het Alhambra reserveren?

Wij adviseren u entreekaarten voor het Alhambra ruim van tevoren te reserveren.

De La CAIXA bank verkoopt kaartjes tot 3 maanden van tevoren via hun website http://www.servicaixa.com/nav/en/mucho_mas/granada/alhambra_y_generalife_09oz/visita_general/index.html

De La CAIXA bank heeft ook een telefoondienst waarmee je de kaartjes met een creditkaart kan kopen.
In dit geval dien je te kiezen tussen een ochtend- of een middagbezoek, maar je kan niet zelf de tijd bepalen voor het bezoek aan de Nasrid Paleisen.

De medewerkers van deze telefoondienst spreken Engels.

Zorg dat je je reserveringsnummer en creditkaart die gebruikt is voor de aankoop van de kaartjes, bij de hand hebt bij het ophalen van de kaartjes aan het loket van het Alhambra.

(Tel.: 00 34 934 923 750) voor reserveringen vanuit landen buiten Spanje /

Tel.: 0034 902 888 001) voor reserveringen in Spanje.


Een deel van de tijd van het bezoek aan het Alhambra breng je door in de Nasrid Paleisen.

Een complete toer door het Alhamba duurt zo´n 3 uur.

Wij raden je aan het tijdstip van je bezoek aan het Alhambra aan te passen aan de aangegeven tijd voor het bezoek aan de Nasrid Paleisen.

Toegang tot de Nasrid Paleisen is beperkt tot een halfuur, welke staat aangeven op je kaartje, omdat er maar maximaal 350 personen per halfuur naar binnen mogen.

Buiten die tijd wordt de toegang geweigerd.


600 extra entreekaarten worden elke ochtend direkt aan de kassa verkocht, om 08.15 wanneer het loket opengaat.

Maar dan is het noodzakelijk er vroeg te zijn, aangezien zich snel lange rijen vormen, vooral tijdens de paasvakantie en in het hoogseizoen.

Alles uitverkocht? De entreekaartjes voor het Alhambra zijn vaak uitverkocht en veel mensen die het kopen van een kaartje op de laatste minuut laten aankomen, kunnen vaak helaas niet meer naar binnen.

Een mogelijke oplossing is het kopen van de Granada Stadspas (Bono TurĂ­stico) waarmee je toegang hebt tot de belangrijkste toeristische trekpleisters, inclusief het Alhambra.

Deze pasjes zijn normaalgesproken nog steeds te verkrijgen als het Alhambra al uitverkocht is. Je kan deze pas kopen in de Koninklijke Kapel van de Kathedraal (Prijs: 30 €).


Een entreekaartje voor het Alhambra kost 13,- euro.

Al met pesioen? dan kost het kaartje 10,- euro.


DOOR ONS UW ENTREEKAARTJE LATEN BESTELLEN ???????.DAT KAN.

Wilt u het allemaal niet zelf doen, of vind u het te moeilijk ?

Laat u ons dan tussen 2 en 3 maanden voor uw aankomst hier via e mail even weten voor welke dagen en ochtend of middag u voorkeur geeft voor een bezoek aan ALHAMBRA.

Wij zullen dan voor u vanuit hier in Andalusie per telefoon de entree kaartjes reserveren. hiervoor hebben we echter wel uw creditcard gegevens nodig.


U kunt dan voorzien van uw paspoort of indentiteitskaart in combinatie met uw creditcard uw entreekaartjes ophalen bij de kassas van het ALHAMBRA.

Wij vragen voor deze service 3,- euro per entreekaartje.

Daarmee komt dan de prijs van een entreekaartje op 16,- euro p.p. ( 13,- euro bejaarden)

Geen opmerkingen: